φ - phi

 

In de ontwikkeling van interieurarchitecten LOFT4C is ‘phi’ ontstaan. Een ontmoeting tussen vakmanschap en meesterschap. Een puur en Belgisch product in samenwerking met Mirabel Slabbinck (Brugge)

Het resultaat van deze samenwerking heeft vorm gekregen in een unieke collectie interieurlinnen, gebaseerd op de verhouding van de ‘Gulden Snede’. Een verhouding die perfect de visie van LOFT4C belichaamt. En tegelijkertijd in lijn is met de puurheid van hun ontwerpen, met die kenmerkende speelse twist.

‘phi’ is een compleet aanbod aan bed-, bad- en tafellinnen.

Ontwerp en de uitvoering bieden alle ruimte voor uw eigen inbreng en creativiteit, voor alle stijlen, geheel in harmonie met u en uw woning.

Keuzes zijn mogelijk door combinaties van vele kleuren en diverse materialen.

LOFT4C geeft u enkele suggesties ter ondersteuning van die eigen wensen.

En hoe u het patroon ook wendt of keert, het blijft steeds in die perfecte verhouding die ‘phi’ kenmerkt.

LOFT4C = interieurconcept van A tot Z, van ontwerp tot begeleiding tot in het kleinste detail. De collectie ‘phi’ maakt daarvan een logisch onderdeel uit.

100% Made & Designed in Belgium

De gulden snede, wordt ook wel de verdeling in uiterste en middelste reden genoemd. Het is de verdeling van een lijnstuk of een vlak in een perfecte verhouding. Deze verhouding wordt het gulden getal genoemd en aangeduid met de Griekse letter φ (phi).

Bestel direct in onze shopping selection

Pin It on Pinterest