by FILIP DESLEE & KEITH BAERT

LOFT4C MAAKT ALS TEAM PURE ONTWERPEN MET DE BEKENDE FILIP DESLEE-SIGNATUUR .

SAMEN MAKEN ZE OOK PURE ONTWERPEN MET EEN TWIST VAN KEITH BAERT.

Onze 7 services

als geheel of per deel

SERVICE NR. 1

ANALYSE EN ADVIES

Bij LOFT4C begint alles met een gesprek waar we luisteren en samen wensen, eisen en haalbaarheid op elkaar afstemmen. Die analyse en synthese gebeurt in ons thuiskantoor waar on the spot onze pure stijl en twists voor inspiratie zorgen. Daaruit volgt ofwel een advies ofwel de vraag aan onze klanten om een moodboard te maken. Aan de hand van sfeerbeelden, materialen en voorbeelden uit de wereld van interieur en architectuur geven ze zo vorm aan hun verwachtingen en ver daar voorbij.

 

"WE STELLEN VEEL VRAGEN EN NEMEN DE TIJD OM TE LUISTEREN"

SERVICE NR. 2

WORKSHOP

Op basis van onze analyse en de moodboards van onze klanten maakt LOFT4C concepten en ontwerpschetsen voor kleine of grote projecten waarmee de klanten zelf of aannemers aan de slag kunnen. Of die de basis zijn van een volgende stap of deel in het project dat de klant verwacht. Dit aan de hand van een 2 uur durende workshop samen met de klant.

 

"LICHTINVAL, PERSPECTIEF, RUIMTELIJK GEVOEL... ALLES IS WELOVERWOGEN"

SERVICE NR. 3

REALISTISCH 360 ° RENDERONTWERPEN

LOFT 4C maakt levensechte 2D- en 3D-render ontwerpen die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. De klant krijgt zo een perfect beeld van wat een ontwerp in de praktijk betekent, niet alleen statisch maar ook met beweging. In alle mogelijke perspectieven en in 360 graden voor tablet en smartphone.

 

"ONZE 3D-ONTWERPEN ZIJN LEVENSECHT"

SERVICE NR. 4

TECHNISCH DRAAIBOEK

LOFT 4C maakt kant-en-klare-plannen, aanzichten, een beschrijving van te gebruiken materialen en de nodige aanduidingen voor sanitair en verlichting. Alles wat nodig is om een ontwerp – groot of klein  – tot in de puntjes te kunnen realiseren.

"ALLES BEGINT BIJ EEN IDEE EN DAN BEGINT HET PAS"

SERVICE NR. 5

ESTHETISCHE OPVOLGING

LOFT4C neemt projecten in uitvoering en werkt daarvoor samen met betrouwbare vakmensen. Klanten krijgen offertes, transparantie in de manier van werken en eens er een akkoord is, wordt het dossier aan de aangestelde aannemer overgemaakt en worden de werken gestart. LOFT4C blijft vanaf dan in samenspraak met de aannemer het dossier opvolgen en zorgt er voor dat het ontwerp tot in de details volgens plan wordt gerealiseerd.

"ALS WE HET OPVOLGEN, DAN MOET HET ZOALS OP HET PLAN"

SERVICE NR. 6

THE FINAL TOUCH – PERSONAL ADVICE

LOFT4C biedt een personal shopping service aan en gaat samen met of in opdracht van de klant op zoek naar meubels, gordijnen, dat ene juiste decoratie-element, verlichting en kunstvoorwerpen. Met zo’n final touch zit een ontwerp en de realisatie ervan van a tot z helemaal perfect.

"WIJ STREVEN NAAR HET IDEALE"

EXTRA SERVICE NR. 7

B2B-SUPPORT

LOFT4C neemt ook business-to-business opdrachten aan van professionele klanten die extra ondersteuning en advies nodig hebben voor hun eigen projecten en daarvoor een van onze 6 services nodig hebben: interieurbegeleiding voor kopers van huizen en appartementen, 3D-rendering als verkoopstool voor projectontwikkelaars, analyse van een onoplosbaar interieurprobleem, …

Bekijk onze shopping selection

Ga naar onze shopping selectie van favoriete meubels en interieur-objecten en bestel ze direct online. Vind ons meubilair op maat en realiseer samen met ons unieke nieuwe ontwerpen. Laat u inspireren door de boeken van Filip Deslee.

LEER ONS KENNEN

Interieurarchitecten Filip Deslee & Keith Baert zijn een team met dezelfde visie en stijl maar ook twee karakters met een verschillende toon en toets.

LEES ONZE TIPS & TRICKS

Om in een minimaal interieur maximaal te leven heeft LOFT4C een reeks heldere do’s & don’ts die ze niet alleen voor hun ontwerpen gebruiken maar die ze ook graag delen.

PUUR

STRAK

HARMONIE

LICHT

Pin It on Pinterest